Bu rüya bereket ve hayır anlamına gelir. Rüya gören kişinin hayırlı haberler alması veya müjdeli olaylar yaşaması söz konusu olabilir. Genel olarak sağlık ve mutluluğun habercisidir. sevgi ve huzur dolu günlerin habercisidir.
Uzun ve sağlıklı yaşamaya, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, dünya mallarının çoğalacağına alamet etmektedir. Büyük kişinin tamamen ve kesinlikle kurtulacağına.
Kariyerinizde yükselişi ve tanınırlığı simgeler. Olumsuz açıdan bakarsak bu rüya, Dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine yorulur. Sosyal ilişkilerde dikkatli olunması gerektiğine işaret eder.
Verdiği emek ve uğraşların karşılığını fazlasıyla göreceğine tabir olur. Kişinin iç huzurunu yeniden kazanacağına delalet eder. Negatif açıdan bakarsak bu rüya, Sorunların zamanla çözüleceğine işaret eder.
Hayırlı günler görülmesine ve ailenin huzura kavuşmasına yardım edeceğine alamet eder. Yaşamın ve anın değerini anlamanın önemini vurgular. Olumsuz anlamda, Hayatın karmaşık ve inişli çıkışlı dönemlerine işaret eder.
Maddi ve manevi açıdan bolluk ve bereketin habercisidir. Olumsuz perspektiften bakarsak, Kararlarınızda dikkatli olmanız gerektiğine işarettir.
Geçim derdinin, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarı ve zafer kazanılacağına tabir olunur. Kişinin toplumda saygınlık kazanacağına işaret eder.
Başarı ve takdire işarettir. Olumsuz anlam olarak, Kimseden destek görmemeye ve hayatın alt üst olmasına rivayet edilir. Çevrenizdeki olumsuzluklara karşı uyarı niteliğindedir.
Rüyanın Anlamlarını Özetlersek:
Rüya tabircileri bu rüyanın:
Rüya tabircileri:
Okuyucu Notu: Sayfamızda paylaştığımız rüya yorumlarında hem olumlu hem de olumsuz anlamlar yer alabilir. Çünkü rüyalar, kişiden kişiye değişen çok özel deneyimlerdir. Rüyanızdaki semboller size olumsuz hisler uyandırıyorsa olumsuz anlamlar, olumlu hisler veriyorsa da olumlu yorumlar sizin için daha uygun olabilir.
Faydalandığımız bazı kaynaklar: Annemarie Schimmel, RadOwl (DreamsCloud), Mustafa Merter, İbn Sirin