Kedinin kusması, olumsuz duygulardan kurtulmayı simgeler. Zihinsel açıdan bu, iç huzuru ve mutluluğun artacağına işarettir. Geleceğe dair hayatınızda yeni adımlar atmanın ve değişimin habercisidir.
Hayır ve iyilik görmeye alamettir. Yaşamınızdaki olumlu değişikliklerin habercisidir.
Başarı ve ilerlemenin habercisidir.. Olumsuz açıdan bakarsak bu rüya, Çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için yeni yatırımlar yapacağına, aile içinde tartışmalar yaşanıp beklentilerin gerçekleşmeyeceğine alamet eder. Sevgi ve ilgide azalma olacağına işaret eder.
Hayırlı ve iyi huylu bir eşinin olacağına tabir olur. Maddi refah ve mutluluğun işareti olarak kabul edilir. Olumsuz anlam olarak, İş hayatında zorlukların ve kötü gidişatın işaretidir.
Evden uzaklaşacağına tabir olunur. Uzun ve hayırlı bir ömre işaret eder. Olumsuz olarak, Mali sıkıntılara ve dikkatli olunmasına işaret eder.
Olumsuz perspektiften bakarsak, Saygınlığınızı yitireceğinize ve sağlığınızın bozulacağına, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, eskisi gibi kolay şekilde yaşayamayacağına delalettir. Büyük başarılara rağmen pişmanlık ve üzüntü yaşayabileceğine işaret eder.
Olumsuz perspektiften bakarsak, Mutsuzluğuyla çevresindekileri mutsuz etmeye, yaptığı işlerin boş çıkacağına yorulmaktadır. Prestij kaybına işaret eder.
Dünyada helal mal yemeye ve helal kazanca, huzurlu bir yaşam süreceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına işaret eder. Kişinin özenli ve nazik davranışlar sergileyeceğine işaret eder.
Rüyanın Anlamlarını Özetlersek:
Rüya tabircileri bu rüyanın:
Rüya tabircileri bu:
Rüya tabircileri:
Okuyucu Notu: Sayfamızda paylaştığımız rüya yorumlarında hem olumlu hem de olumsuz anlamlar yer alabilir. Çünkü rüyalar, kişiden kişiye değişen çok özel deneyimlerdir. Rüyanızdaki semboller size olumsuz hisler uyandırıyorsa olumsuz anlamlar, olumlu hisler veriyorsa da olumlu yorumlar sizin için daha uygun olabilir.
Faydalandığımız bazı kaynaklar: Gustavus Hindman Miller, Dr. Hatice Alibaşoğlu, Sigmund Freud, Jean Boushahla