İş açısından maddi ve manevi bolluğun habercisidir. Manevi açıdan zorlukların ardından büyük kazançların habercisidir. Hastanın iyileştiğini görmek ve ağlamak rüyası, şifa ve duygusal rahatlamayı simgeler.
İhtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekmeyeceğine ve maddi açıdan rahat olacağına, başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde yaşamının yoluna gireceğine rivayet etmektedir. Yeni başlangıçların ve büyük kazançların habercisidir.
Gündelik hayatında yaşanan gelişmelerin bilinç altına yer edineceğine ve keyfinin yerinde olmasına, işsizseniz yeni bir iş bulacağınıza ve güzel gelişmeler yaşayacağınıza delalettir. Evlilikte destek ve yardımın önemini gösterir.
Zorlukları aşacağınıza ve rahata ereceğinize, anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, çok çalışıp çabalama sonucunda istediğiniz hayata kavuşacağınıza, bekar bir kadın için hayırlı bir erkek ile evleneceğine, mirasa, tüm parasını kaybeden bir kimseye yardım elini uzatacağına işaret etmektedir. Sağlık ve maddi refahın artacağına işaret eder.
Rüyada hiçbir lokmanın ya da malın eksikliğinin bulunmadığına ve de bu konuda ne kadar şanslı olduğunu farkında davrandığına, ailesindeki iç dünyasında rahata kavuşacağına delalet eder. Maddi açıdan rahat ve sevilen bir duruma işaret eder.
Kendine inanarak yaptığı her şeyden kazançlı çıkan bir insana, iyi ve güzel gelişmelerle karşılaşacağına, iş hayatında büyük başarılar elde edeceğine rivayet edilir. Maneviyat ve kişisel gelişim açısından önemli bir döneme işarettir.
Rüyanın Anlamlarını Özetlersek:
Rüya tabircileri bu rüyanın:
Rüya tabircileri, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna rüya gören kişinin güzel gelişmeler yaşayacağına işaret eder der.
Okuyucu Notu: Sayfamızda paylaştığımız rüya yorumlarında hem olumlu hem de olumsuz anlamlar yer alabilir. Çünkü rüyalar, kişiden kişiye değişen çok özel deneyimlerdir. Rüyanızdaki semboller size olumsuz hisler uyandırıyorsa olumsuz anlamlar, olumlu hisler veriyorsa da olumlu yorumlar sizin için daha uygun olabilir.
Faydalandığımız bazı kaynaklar: Sigmund Freud, Klaus Vollmar, Ian Wallace, Patrick McNamara