Rüyada babanın oğluna hediye vermesi, sevgi ve şefkatin ifadesidir. Aynı zamanda değer verme ve takdir anlamına gelir. Ailevi olarak maddi sorunların çözüleceğine işaret eder.
Hedeflerine ulaşmanın yakın olduğuna işarettir. Negatif açıdan bakarsak bu rüya, İşlerin daha kötüye gideceğine ve böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına alamet etmektedir. Pişmanlık ve içsel huzursuzluk anlamına gelir.
Gerçek bir arkadaş ve hayırlı kişilerle tanışarak, iş hayatında beklenmedik yükselişler ve başarılar elde edeceğine, yanına kötülük uğramayıp, ama daha sonra gösterilecek sabır ve azim sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet etmektedir. Büyük adımlar ve girişimler için işaret eder.
Psikolojinizi düzeltecek gelişmelere, sorunlarının çözülmesi ve borçlarının ödenmesi için yakınındaki bir kişiden yardım alınacağına, insanlarla hayırlı ve sevinç dolu günler yaşayarak alacağına delalettir. Kişinin çalışmalarının karşılık bulacağına işaret eder.
Birinin yeni bir aşka adım atacağına yorulur. Kişinin maddi gücünü artırarak ev sahibi olacağına işaret eder. Olumsuz açıdan bakarsak bu rüya, Dikkatli olunması ve olaylara müdahale edilmemesi gerektiğine işaret eder.
Yeni insanlar tanımaya ve muhabbet etmeye işaret eder. Kişinin dürüstçe ve helal yollardan kazanç sağlayacağına delalettir. Olumsuz olarak, Kişinin iç dünyasındaki karmaşık duygulara ve yalnızlık hissine delalettir.
Olumsuz açıdan, Kişinin iç dünyasındaki karmaşık duygulara ve yalnızlık hissine delalettir.Rüyanın Anlamlarını Özetlersek:
Rüya tabircileri bu rüyayı:
Rüya tabircileri bu rüyanın:
Rüya tabircileri bu durumun:
Büyük rüya tabircileri aile içi güç ve destek anlamına geldiğini söyler.
Okuyucu Notu: Sayfamızda paylaştığımız rüya yorumlarında hem olumlu hem de olumsuz anlamlar yer alabilir. Çünkü rüyalar, kişiden kişiye değişen çok özel deneyimlerdir. Rüyanızdaki semboller size olumsuz hisler uyandırıyorsa olumsuz anlamlar, olumlu hisler veriyorsa da olumlu yorumlar sizin için daha uygun olabilir.
Faydalandığımız bazı kaynaklar: Sigmund Freud, Selami Münir Yurdatap, Tony Crisp, Karen Frazier